Prote├»ne shake aankomen – 800+ calorie├źn

Ben je op zoek naar een prote├»ne shake om te kunnen aankomen in gewicht? Probeer dan eens dit recept uit! Maak zelf makkelijk een prote├»ne shake vol calorie├źn en koolhydraten. Deze prote├»ne shake helpt bij het aankomen! ├ën het mooiste is ÔÇô je hebt slechts vier ingredi├źnten nodig, die iedere sporter al in huis heeft liggen! D├şt is een echte ÔÇśweight gainerÔÇÖ voor iedereen die continu op hetzelfde gewicht blijft hangen.

Waarom helpt een proteïne shake bij het aankomen?

Een prote├»ne shake heeft van zichzelf relatief weinig calorie├źn per portie. Op het moment dat je probeert aan te komen, heb je een calorieoverschot nodig. Kortom, een normale prote├»ne shake om aan te komen is onvoldoende.

Het toevoegen van slechts een aantal ingredi├źnten helpen je bij het verhogen van het calorie- en koolhydraatgehalte. In een handomdraai maak je thuis zelf een prote├»ne shake, die jou helpt bij het aankomen!

proteïne shake om in gewicht te kunnen aankomen met banaan en vanilla.

Welke ingredi├źnten heb je nodig om zelf een prote├»ne shake te maken voor aankomen

┬╗ 1 banaan
┬╗ 20 gram pindakaas
┬╗ 30 gram eiwitpoeder
┬╗ 100 gram havermout
┬╗ 400 milliliter melk

Het maken van de proteïne shake

Het is heel makkelijk om een prote├»ne shake te maken die helpt bij het aankomen! Je hebt alleen bovenstaande ingredi├źnten nodig. Voeg de ingredi├źnten stap-voor-stap toe aan een blender volgens onderstaande afbeelding.

Proteïne shake aankomen - stap voor stap uitgelegd hoe deze proteïne shake kan worden gemaakt

Waarom helpt deze proteïne shake bij het aankomen?

Deze prote├»ne shake helpt bij het aankomen, omdat het hoog is in calorie├źn en veel koolhydraten bevat. Het is alleen mogelijk om aan te komen als je meer calorie├źn binnenkrijgt, dan dat je verbruikt. Neem deze prote├»ne shake naast de dagelijkse maaltijden.

Banaan

Een banaan geeft een volle en smeuïge smaak aan een proteïne shake. Daarnaast zitten er in een banaan enkelvoudige suikers, die direct worden opgenomen in de vorm van energie!

Pindakaas

Wist je dat 1 gram vet ruim 9 kilocalorie├źn levert? Dat is meer dan eiwitten of koolhydraten! Producten met veel vetten erin bevatten dan vaak ook een hoop calorie├źn. Uiteraard moet dit een gezonde prote├»ne shake voor bij het aankomen zijn. De vetten in pindakaas zijn onverzadigd, en daarmee goede vetten!

┬╗ In plaats van pindakaas kun je natuurlijk ook amandelpasta of biologische pindakaas gebruiken!

Eiwitpoeder

Eiwitpoeder is onmisbaar in iedere eiwitshake voor bij het aankomen. Eiwitten helpen spieren te herstellen na een zware of intensieve training. Bovendien geven eiwitten een voldaan en verzadigd gevoel.

Het maakt niet uit welke smaak eiwitpoeder je neemt voor het maken van deze proteïne shake!

┬╗ Lees hier ruim 4500 klanten reviews over eiwitpoeder.

Havermout

Havermout zit vol complexe koolhydraten. Dit type koolhydraat geeft energie vrij over een langdurige periode. De koolhydraten uit havermout gaan perfect samen met de koolhydraten uit een banaan.

Melk

Melk bevat meer calorie├źn dan water. Ook zitten er weer extra eiwitten en koolhydraten in melk.

┬╗ Ben je geen fan van melk? Dan kun je uiteraard kiezen voor water, amandelmelk of sojamelk!

Hoeveel calorie├źn zitten er in de prote├»ne shake?

Voedingswaarde proteïne shake aankomen.

Merijn

19 september 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *