Proteïne shake afvallen

Ben je op zoek naar een prote├»ne shake die helpt bij het afvallen? Probeer dan een van de 3 onderstaande prote├»ne shakes uit! Maak in een handomdraai een eiwitshake, die je overal mee naartoe kunt nemen. Zo voorkom je de drang naar ÔÇśsnackenÔÇÖ. Dit zijn d├ę prote├»ne shakes die jou helpen om gewicht te verliezen en af te slanken!

Waarom helpt een proteïne shake bij het afvallen?

Een prote├»ne shake zit boordevol eiwitten. Eiwitten onderdrukken het ÔÇśhongergevoelÔÇÖ, sterker dan dat koolhydraten en vetten dat doen. Een prote├»ne shake voorkomt dus de drang naar iets ongezonds. Eiwitten geven namelijk een voldaan en verzadigd gevoel. 

Iedereen op dieet herkent zich wel in de drang naar iets ongezonds. In plaats van hieraan toe te geven, kun je er ook voor kiezen om een proteïne shake te nemen. Zo verlies je geen progressie tijdens het dieet en voorkom je dat het dieet mislukt. Dit wil je voorkomen, toch?

Ook zorgt een hoge eiwitinname voor een hogere verbranding. Dit komt, omdat eiwitten het metabolisme stimuleren. Door het metabolisme te versnellen verlies je meer calorie├źn, omdat het lichaam aan het werkt blijft.

Afvallen met een proteïne shake

Het is belangrijk om een calorietekort te hanteren als je probeert te vermageren! Hierbij krijgt het lichaam dagelijks minder calorie├źn binnen, dan dat het verbruikt. Als reactie hierop verbrandt het lichaam vet. Het is dus belangrijk om te kiezen voor een eiwitshake laag in calorie├źn!

De prote├»ne shakes hieronder, zijn allemaal laag in calorie├źn! Met keuze uit diverse soorten smaken als chocolade, vanille, aardbei en andere soorten zit er altijd wel een smaak tussen die bij jou past!

Dit is d├ę top 3 prote├»ne shakes die helpen bij het afvallen!

┬╗ 1. Low Calorie Meal
┬╗ 2. Smart Protein
┬╗ 3. Isolaat Perfection

Deze top 3 is samengesteld aan de hand op basis van het aantal calorie├źn op het voedingsetiket, de werking van de prote├»ne poeders, eigen ervaring en de beoordelingen van andere klanten.

Low Calorie Meal

De Low Calorie Meal van Body & Fit is een perfecte maaltijdvervanger. De Low Calorie Meal kan dus niet alleen gebruikt worden als een proteïne shake, maar ook als je geen tijd hebt om een maaltijd klaar te maken.

Deze prote├»ne shake is daarom ideaal als je probeert af te vallen. De consumentenbond heeft dit product niet voor niets verkozen in 2016 tot de ÔÇśNummer 1 maaltijdvervangerÔÇÖ.

Iedere prote├»ne shake heeft 0 gram toegevoegde suikers en slechts 218 calorie├źn. Met 22,9 gram eiwitten en 7 gram vezels geeft de Low Calorie Meal een hoop energie en een verzadigd gevoel.

┬╗ Kortingspagina Low Calorie Meal bij Body & Fit

Pot van Body & Fit met Low Calorie Meal - als bijvoorbeeld proteïne shake bij het afvallen
Voedingswaarde tabel Low Calorie Meal Body & Fit

Heb je last van regelmatige eetbuien en vind je het moeilijk om van snacks af te blijven? De Low Calorie Meal is niet alleen een gezond alternatief, maar ook nog eens verkrijgbaar in 6 heerlijke smaken! Liefhebbers van onder andere chocolade, vanille of aardbei hoeven niet meer te grijpen naar iets ongezonds.

┬╗ Lees hier 1682 ervaringen van andere Low Calorie Meal gebruikers!

Smart Protein

De Smart Protein van Body & Fit is d├ę absolute nummer 1 in ieder koolhydraatarm- en eiwitdieet! De Smart Protein bevat 44% minder koolhydraten, als soortgelijke prote├»ne shakes.

Iedere prote├»ne shake bevat slechts 90 calorie├źn en levert 18 gram eiwit. Op deze manier wordt het metabolisme voldoende gestimuleerd om op gang te blijven, terwijl de calorie-inname laag blijft.

┬╗ Kortingspagina Smart Protein bij Body & Fit

Pot met Smart Protein eiwitpoeder van Body & Fit, dit is een proteïne shake die helpt bij het afvallen
Voedingswaarde tabel van Smart Protein van Body & Fit

De Smart Protein kun je als proteïne shake op ieder moment van de dag drinken. Begin de dag met een eiwitrijke proteïne shake, voorkom de trek naar ongezond eten in de middag of kies voor een gezond alternatief tijdens het kijken van een film in de avond. Ben je bezig met afvallen en ben je op zoek naar een proteïne shake? Kies dan voor de Smart Protein!

┬╗ Lees hier 2212 ervaringen van andere Low Calorie Meal gebruikers!

Isolaat Perfection

De Whey Isolaat Perfection van Body & Fit bestaat voor 100% uit zuivere en natuurlijke eiwitten. Ben je op zoek naar een proteïne shake zonder toegevoegde suikers? Kies dan voor de Isolaat Perfection!

Iedere eiwitshake bevat slechts 99 calorie├źn per servering! Per eiwitshake bevat de Whey Isolaat Perfection 24 gram natuurlijke eiwitten, slechts 0,7 gram koolhydraten ├ęn 0 gram vetten. Hiermee is de Isolaat Perfection niet alleen koolhydraatarm, maar ook nog eens vetvrij!

┬╗ Kortingspagina Isolaat Perfection bij Body & Fit

Pot met Isolate Isolaat Perfection van Body & Fit, deze eiwitshake helpt bij het afvallen
Voedingswaarde tabel van Isolaat Perfection van Body & Fit

De Isolaat Perfection is verkrijgbaar in 4 handige verpakking. Zo ben je er zeker van dat je nooit t├ę veel of t├ę weinig eiwitpoeder in huis haalt! Deze prote├»ne shake ondersteunt je zeker tijdens het afvallen!

┬╗ Lees hier 577 ervaringen van andere Isolaat Perfection gebruikers

┬╗ Ben je op zoek naar manieren om gewicht te verliezen?

Merijn

7 oktober 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *