Vegan eiwitshake

Ben je op zoek naar een vegan eiwitshake? Dit zijn dé 3 beste veganistische eiwitshakes van dit moment! Veel vegetariers of veganisten maken zich namelijk zorgen om hun eiwitinname. Maar, dit is nergens voor nodig! Zelfs met het eten van alleen plantaardige voeding kun je dagelijks makkelijk de juiste hoeveelheid eiwitten binnenkrijgen.

Toch zit er een heel groot verschil in allerlei verschillende soorten veganistische proteïne shakes! Het gaat hierbij niet alleen om smaak, prijs of kwaliteit, maar vooral om waar de eiwitten in de ‘vegan eiwitshake’ uit bestaan. Zijn dit bijvoorbeeld gemalen erwten, quinoa-poeder of een ander soort plantaardig product? Ik zocht het voor je uit!

Waarom een vegan eiwitshake?

Als veganist kan het soms lastig zijn om dagelijks aan voldoende eiwitten te komen. Herken jij je in dit probleem? Een vegan eiwitshake kan hierbij als toevoeging aan het dagelijkse voedingspatroon een goede uitkomst zijn!

Ook worden er zich steeds meer mensen bewust dat het eten van dierlijke producten niet altijd de beste keuze is voor mens, dier en milieu. Naast dierenleed zien steeds meer mensen de impact op de wereld om zich heen. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een plantaardig alternatief in plaats van dierlijke producten.

Dit zijn de 3 beste vegan eiwitshakes van dit moment!

» Vegan Perfection
» Gold Standard 100% Plant
» Vegan Protein Shake

Deze top 3 is samengesteld aan de hand op basis van een vegan keurlabel op de verpakking, de voedingswaarde van de vegan eiwitshake, de ervaring/reviews van andere gebruikers en de werking van de proteine poeders!

Vegan Perfection

De Vegan Perfection van Body & Fit is gemaakt van een handjevol ingredienten die samen een plant-based vegan eiwitshake vormen! Dit eiwitpoeder bestaat uit een unieke combinatie tussen de eiwitten in erwt en rijst. Dit eiwitpoeder, is geschikt voor veganisten die kiezen voor de meest pure vorm van eiwitten.

Iedere eiwitshake bevat maar liefst 22 gram hoogwaardige eiwitten. Er zitten geen toegevoegde geur, kleur- en smaakstoffen in deze vegan eiwitshake! De Vegan Perfection is dé ideale eiwitshake voor iedere veganistische sporter!

» Kortingspagina Vegan Perfection Body & Fit!

Vegan Perfection Special Series bij Body & Fit als vegan eiwitshake
Voedings waarde tabel Vegan Perfection Body & Fit

De Vegan Perfection van Body & Fit klontert niet en lost goed op. De smaak is lekker zoet, in tegenstelling tot veel verschillende andere soorten vegan eiwitshakes! Deze proteïne poeder is ideaal voor iedere veganistische sporter!

» Lees hier meer dan 39 ervaringen van andere Vegan Perfection gebruikers!

Gold Standard 100% Plant

De naam van dit product zegt het eigenlijk al. De Gold Standard 100% Plant van Optimum Nutrition is gemaakt van niks anders dan plantaardige producten! De eiwitten komen uit erwten, bruine rijst en sacha inchi eiwitten. Dit levert naast eiwitten ook essentiële aminozuren voor veganistische sporters.

Iedere eiwitshake bevat maar liefst 24 gram hoogwaardige eiwitten, 4 gram BCAA’s en 4 gram glutamine! Dit is ideaal voor veganistische (kracht)sporters, aangezien BCAA’s, glutamine en aminozuren in kleine hoeveelheden aanwezig zijn in plantaardige voedingsbronnen!

» Kortingspagina Gold Standard 100% Plant van Optimum Nutrition!

Gold Standard 100% Plant-based Protein van Optimum Nutrition productpagina
Voedings waarde tabel Gold Standard 100% Plant-based Protein Optimum Nutrition

De Gold Standard 100% Plant is verkrijgbaar in 3 heerlijke smaken! Je levert dus niet in op de smaak als je kiest voor een vegan eiwitshake. Je kiest met de Gold Standard 100% Plant voor bessen, chocolade of vanille. Ook de smaken bestaan enkel uit natuurlijke ingredienten.

» Lees hier meer dan 7 ervaringen van andere Vegan Perfection gebruikers!

Vegan Protein Shake

De Vegan Protein Shake van Body Supplies is niet alleen geschikt in een veganistisch dieet, maar ook in een suikerarm of koolhydraatarm dieet! De Vegan Protein Shake is gemaakt van enkel plantaardige eiwitten, laag in suikers en koolhydraten!

Deze vegan eiwitshake is voor iedere veganistische sporter, die kiest voor een bewuste levensstijl! Wanneer je veel sport, heeft het lichaam behoefte aan extra eiwitten. Als veganist vul je deze extra eiwitten makkelijk aan met de Vegan Protein Shake!

Iedere eiwitshake bevat 20 gram eiwitten per shake en slechts 100 kcal per servering! Vrij van toegevoegde suikers is deze vegan proteinshake ook geschikt in een suikerarm dieet.

» Kortingspagina Vegan Protein Shake Body Supplies!

Vegan Protein Body Supplies productpagina
Voedings waarde tabel Vegan Protein Body Supplies

Iedere verpakking Vegan Protein Shake bevat maar liefst 30 serveringen! Zo weet je zeker, dat je iedere dag van de maand genoeg plantaardige eiwitten per dag binnenkrijgt als vegan.

» Lees hier meer dan 4 ervaringen van andere Vegan Perfection gebruikers!

Merijn

19 oktober 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *